HVV‘24 neemt periodetitel over van kampioen Roosendaal.

 

DERDE KLASSE AVLISSINGEN - HVV‘24 mag zich opmaken voor de play-offs. Het team van coach Pieter Ongena knokte zich in Steenbergen terug van een 2-0-achterstand en nam zo de periodetitel over van kampioen Roosendaal. Terneuzen maakte in Breda gehakt van hekkensluiter SAB.

teenbergen-HVV'24 2-2: Na ruim een half uur spelen nam de thuisploeg de leiding via Stijn Heideman. In de minuten voor rust werd HVV'24 iets sterker. Nog geen minuut na rust verdubbelde Heideman echter de Brabantse voorsprong: 2-0. Vier minuten later bracht Gianni Kimvwidi de hoop terug bij de bezoekers uit Hulst. Verdediger Niels Breijaart ging als stormram mee naar voren en de bezoekers jaagden op de gelijkmaker. Die viel tien minuten voor tijd, toen invaller Bram Simpelaar de bal via onderkant lat in het vijandelijke doel zag verdwijnen: 2-2. Door dat punt nam HVV'24 de periodetitel over van Roosendaal. Die prestatie werd met het damesteam van de club gevierd in de Raayberg.

 

sportredactie Bron: PZC

 

HVV'24-SAB 3-0: ,,Van beide kanten was het niet best’’, vond HVV'24-trainer Pieter Ongena. ,,Zij moesten en wij wilden graag.’’ SAB vocht namelijk voor zijn laatste kans en knalde er vol in. Dat leverde echter niets op. De Hulstenaren sloegen voor rust wel toe. A-junior Bodhi van der Sijpt bepaalde de ruststand op 1-0. Na de pauze kwamen daar nog twee treffers bij, van Jozué Weever en Joëll Bogaert. ,,Na rust hebben we tactisch wat gewijzigd. We zijn van 4-4-2 teruggegaan naar 4-3-3‘’, vertelde Ongena. ,,Zij kozen voor de aanval en gingen met vier man voorop spelen. Wij hebben geprofiteerd van de ruimtes die we kregen.‘’ Door de zege blijft HVV'24 de nummer vier van de derde klasse A. Die plek geeft aan het einde van de rit recht op nacompetitie om promotie. Een zege op de laatste speeldag, als een bezoek naar Steenbergen op het programma staat, volstaat om concurrent VVR achter zich te laten. Het verschil tussen HVV'24 en VVR is, met de slotronde voor de deur, slechts één punt. 

Daniel Vervelde  Bron: PZC

CTV voetbal 25 sept 2017
 

Loading...